OVER STRIZO

Onder de merknaam Strizo® levert Strizo Synthetics bv naast haar decoratieve grindvloeren een scala aan andere kunststofsystemen voor vloer en wand.
Hiermee bedient zij een brede doelgroep, uiteenlopend van de voedingsmiddelen-, chemische- en grafische industrie tot aan de metaalnijverheid, horeca, automobielsector, gezondheidszorg en particuliere gebruiker. Met een uitgebreid pakket aan producten, een
eigen productieafdeling en laboratorium levert Strizo Synthetics bv voor elke klant een product op maat en verzorgt zij het totale proces van advisering tot aan productie,
nazorg en eventueel certificering.

ARBO
ARBO
Het productieproces binnen onze fabriek voldoet aan de laatste standaard op het gebied van ARBO.
KWALITEIT
KWALITEIT
Tijdens inname van de grondstoffen worden in ons eigen laboratorium de grondstoffen getest op specificatie.
GRONDSTOFFEN
GRONDSTOFFEN
De grondstoffen worden ingekocht volgens de hoogste standaard. Dit houdt in dat de meeste leveranciers ISO gecertificeerd zijn.
MILIEU
MILIEU
Onze fabriek is dusdanig ingericht dat het totaal aan milieu belastende afvalstoffen tot een minimum beperkt blijft.

WILT U DEALER WORDEN?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dealers van onze vloersystemen in binnen en buitenland. Wilt u informatie over wat de eventuele mogelijkheden zijn neemt u dan contact op via het invullen van het bijbehorende informatie formulier.

ADVIES OVER VLOEREN/ARCHITECT

Kleurrijk of naturel, voor ontspanning of inspanning, een Strizo vloer geeft de ruimte een nieuwe betekenis en status. Strizo vertaalt jouw identiteit in een exclusief en persoonlijk statement.

DEALERKAART

Hieronder vindt u alle gecertificeerde Strizo dealers.