STRIZO PU 715

OMSCHRIJVING

Strizo PU 715 is een gemodificeerde twee componenten transparante watergedragen polyurethaan lak. Als toplaag voor Strizo vloersystemen.

INSTALLATIE

Na de ondergrond getest te hebben op hechting wordt deze licht opgeschuurd met een onderhoudspad onder een 1 schijfsmachine.  De vloer geheel droog, schoon en vetvrij maken. Langs de kanten met een kwast aanbrengen en narollen met een 10 cm brede roller met circa dezelfde poolhoogte. Vloerveld binnen 10 minuten op de kanten aansluiten. Aanbrengen met een vachtroller of een mohair roller. Dit is afhankelijk van de ondergrond structuur. Omgevingsfactoren als tocht, verwarming, airconditioning kunnen de droging van de Strizo PU 715 sterk beïnvloeden. Voor meer info zie onze productinformatie blad.

PRODUCTBLADAANVRAAG
VRAAG PRODUCTBLAD AAN
PRODUCTBLAD AANVRAGEN STRIZO PU 715

Voor het aanvragen van een productblad hebben wij uw e-mailadres nodig. Vul een geldig e-mailadres in, hier wordt het productblad naar gemaild.

VEILIGHEIDSBLADAANVRAAG
VRAAG VEILIGHEIDSBLAD AAN
VEILIGHEIDSBLAD AANVRAGEN STRIZO PU 715

Voor het aanvragen van een veiligheidsblad hebben wij uw e-mailadres nodig. Vul een geldig e-mailadres in, hier wordt het veiligheidsblad naar gemaild.

DIRECT BESTELLEN PU 715

Bel 0031(0)13-5362885
Of vul onderstaand formulier in: