STRIZO EP 425

OMSCHRIJVING

STRIZO EP 425  is een twee componenten oplosmiddelvrije 3 laags gietvloer systeem op basis van speciale epoxyharsen. STRIZO EP 425  gietvloer wordt toegepast op vormvaste ondergronden daar waar een vloeistofdichte, stofvrije, chemisch bestendige en slijtvaste laag gewenst is. Toepasbaar voor vloeren in bedrijfs­hallen, bouwmarkten, parkeergarages e.d. In combinatie met de juiste anti slip afwerking ook zeer geschikt in de voedingsmiddelen industrie.

INSTALLATIE

STRIZO EP 425 GIETVLOER wordt aangebracht door middel van uitgieten en moet worden verdeeld door middel van een spaan of Zweeds mes en worden nagerold met een vachtroller. Het materiaal hardt in iedere dikte uit. Draag er zorg voor dat tijdens de uitharding de ondergrond temperatuur 3°C boven het dauwpunt blijft.

 
PRODUCTBLADAANVRAAG
VRAAG PRODUCTBLAD AAN
PRODUCTBLAD AANVRAGEN STRIZO EP 425

Voor het aanvragen van een productblad hebben wij uw e-mailadres nodig. Vul een geldig e-mailadres in, hier wordt het productblad naar gemaild.

VEILIGHEIDSBLADAANVRAAG
VRAAG VEILIGHEIDSBLAD AAN
VEILIGHEIDSBLAD AANVRAGEN STRIZO EP 425

Voor het aanvragen van een veiligheidsblad hebben wij uw e-mailadres nodig. Vul een geldig e-mailadres in, hier wordt het veiligheidsblad naar gemaild.

DIRECT BESTELLEN EP 425

Bel 0031(0)13-5362885
Of vul onderstaand formulier in: