COATING

STRIZO VLOERSYSTEMEN

COATING

OMSCHRIJVING

Een coatingsysteem van Strizo wordt toegepast op vloeren en wanden. Afhankelijk van de de toepassing wordt een coatingsysteem in verschillende opbouwen aangebracht, van esthetisch tot extreem chemisch resistent. Wanden worden door het aanbrengen van een coatingsysteem makkelijk reinigbaar, chemisch resistent of vloeistofdicht. Uiteraard spelen de esthetische eigenschappen hierbij ook een belangrijke rol.

Door de verschillende bewerkingen is het mogelijk het karakter van de vloer aan uw wensen aan te passen.

Zo kan de vloer bijvoorbeeld door het instrooien van gekleurde deco chips een terrazzo uiterlijk krijgen. Tevens kunt u de vloer in mat, zijdeglans en in meer of mindere mate antislip uitvoeren.

TOEPASSINGEN

Een coatingsysteem van 0,2 tot 0,6 mm wordt aangebracht als de vloer licht mechanisch wordt belast. Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden voor chemisch resistente systemen tot aan esthetische systemen. Een coatingsysteem maakt de vloer eenvoudig stofvrij, makkelijk te reinigen en eventueel antislip.

MONSTERAANVRAAG
VRAAG MONSTER AAN
MONSTER AANVRAGEN COATING

Voor het verzenden van een monster hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Vul geldige gegevens in, u ontvangt het monster per post.

SYSTEEMINFORMATIE
OPBOUW  I
Strizo EP 110 primer MSDS A comp. MSDS B comp.
Strizo EP 550 watergedragen rolcoating MSDS A comp. MSDS B comp.
OPBOUW II
Strizo EP 110 primer MSDS A comp. MSDS B comp.
Strizo EP 510 rolcoating MSDS A comp. MSDS B comp.

OPTIES
Een coatingsysteem van 0,2 tot 0,6 mm wordt aangebracht als de vloer licht mechanisch wordt belast.

Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden voor chemisch resistente systemen tot aan esthetische systemen.

Een coatingsysteem maakt de vloer eenvoudig stofvrij, makkelijk te reinigen en eventueel antislip.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Een Strizo coating bestaat uit onderstaande producten. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Klik op een product om meer informatie te zien over het desbetreffende product. Klik op de onderste knop om alle producten te bekijken.