GIETVLOER

STRIZO VLOERSYSTEMEN

Strizo epoxy gietvloeren:

Door de uitermate hoge mechanische en chemische resistentie wordt deze gietvloer veelal als slijt en/ of vloeistofdichte afwerking gebruikt op plaatsen waar tevens een hoge belasting geldt. Specifieke toepassingen zijn garagewerkplaatsen, drukkerijen, magazijnen, bouwmarkten, productieruimten in de metaalverwerkende-, chemische en voedingsmiddelenindustrie, opslagplaatsen voor chemisch afval etc.

GIETVLOER

OMSCHRIJVING

Een epoxy gietvloer van Strizo, opgebouwd uit hoogwaardige oplosmiddelvrij en nonylphenolvrij epoxy bindmiddel, kan zowel in esthetisch als functioneel opzicht kan aan alle eisen voldoen. Het materiaal is instelbaar zodat aan bijna elk verwachtingspatroon kan worden voldaan.

TOEPASSINGEN

STRIZO wordt toegepast op vormvaste ondergronden daar waar een vloeistofdichte, stofvrije, chemisch bestendige en slijtvaste laag gewenst is. Toepasbaar voor vloeren in bedrijfs­hallen, bouwmarkten, parkeergarages e.d. In combinatie met de juiste anti slip afwerking ook zeer geschikt in de voedingsmiddelen industrie.

MONSTERAANVRAAG
VRAAG MONSTER AAN
MONSTER AANVRAGEN GIETVLOER

Voor het verzenden van een monster hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Vul geldige gegevens in, u ontvangt het monster per post.

GIETVLOER

SYSTEEMINFORMATIE
SYSTEEM OPBOUW I
Strizo EP 110 primer MSDS A comp. MSDS B comp.
Strizo EP 119 schraapmassa MSDS A comp. MSDS B comp.
Strizo EP 425 gietmassa MSDS A comp. MSDS B comp.
SYSTEEM OPBOUW II
Strizo EP 110 primer MSDS A comp. MSDS B comp.
Strizo EP 422 gietmassa MSDS A comp. MSDS B comp.
Strizo EP 550 coating MSDS A comp. MSDS B comp.
OPTIES

Anti slip af te werken met Strizo EP 550 anti slip. (slipvastheidsklasse R9 tot R11)

Sanitaire holle plinten zijn toepasbaar.
Decoratief in te strooien met flakes.
Af te rollen in diverse mogelijkheden, afhankelijk van toepassing gebieden.
Leverbaar in meerdere kleuren volgens RAL en NCS.

 

GERELATEERDE PRODUCTEN

Een Strizo Gietvloer bestaat uit onderstaande producten. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Klik op een product om meer informatie te zien over het desbetreffende product. Klik op de onderste knop om alle producten te bekijken.