SIERGRINDVLOER

STRIZO VLOERSYSTEMEN

SIERGRINDVLOER

OMSCHRIJVING

Een epoxy siergrindvloer van Strizo is een decoratieve en slijtvaste vloerbedekking op basis van gekleurd of ongekleurd kwarts. Het kwarts wordt met een hoogwaardig epoxy bindmiddel verwerkt tot een naadloze vloerafwerking. Strizo siergrindvloer is verkrijgbaar in vele kleuren en oneindig veel kleurcombinaties. Daarnaast is een siergrindvloer leverbaar in drie korrelgradaties;  2-3, 3-4
en 4-6 mm. Afhankelijk van de korrelgrootte wordt
Strizo siergrindvloer aangebracht in laagdiktes van 6 tot
12 mm.

Strizo siergrindvloer heeft onder meer de volgende
eigenschappen; slijtvast, sterk, onderhoudsarm, anti-alergisch, isolerend en brandveilig.

 

TOEPASSINGEN

Strizo siergrindvloer als functionele, decoratieve vloerafwerking in o.a. showrooms, expositieruimten, kantoren, winkels, entrees, woonruimten en openbare ruimten. Strizo siergrindvloer is aan te brengen op vrijwel elke vormvaste ondergrond en is uitermate goed te combineren met vloerverwarming.

Klik hier voor de Kleurkaarten van de Strizo Siergrindvloer

Strizo Season Colours 1 Strizo Season Colours 2 Colours of Nature & Vintage Colours

MONSTERAANVRAAG
VRAAG MONSTER AAN
MONSTER AANVRAGEN SIERGRINDVLOER

Voor het verzenden van een monster hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Vul geldige gegevens in, u ontvangt het monster per post.

SYSTEEMINFORMATIE
OPBOUW
Strizo EP 110 Epoxy primer MSDS A comp. MSDS B comp.
Strizo siergrind incl. Strizo EP 220 bindmiddel MSDS A comp. MSDS B comp.
Strizo AC 312 sealmassa MSDS 1-comp.

OPTIES
Gesloten uitvoering, een siergrindvloer waarvan de open structuur is dichtgezet met Strizo AC 312, waardoor vet- en vochtige vervuiling makkelijk te verwijderen zijn. Toepassing in o.a. toiletruimten, entrees, in- en uitloop van werkplaatsen etc.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Een Strizo siergrindvloer bestaat uit onderstaande producten. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Klik op een product om meer informatie te zien over het desbetreffende product. Klik op de onderste knop om alle producten te bekijken.