TROFFELVLOER

STRIZO VLOERSYSTEMEN - TROFFELVLOER

TROFFELVLOER

OMSCHRIJVING

Een epoxy troffelvloer van Strizo is opgebouwd uit een nauwkeurig samengestelde zeeflijn van verschillende kwartsgradaties en specifieke minerale toeslagstoffen. Door de zeeflijnsamenstelling in de combinatie met een hoogwaardig oplosmiddelvrij en nonylphenolvrij epoxy bindmiddel, ontstaat een bijzonder duurzame en zowel mechanisch als chemisch zwaar te belasten vloerafwerking. Strizo troffelvloeren zijn verkrijgbaar tot een drukvastheid van 110 N/mm2.

TOEPASSINGEN

Een epoxy troffelvloer is door zijn hoge slijtvastheid, druksterkte en dichte structuur ideaal in situaties met een zware mechanische belasting en/of belasting met vloeistoffen. De vloer vindt hierdoor zijn toepassing in o.a. de voedingsmiddelen-, dranken- en chemische industrie, de metaalverwerking en natte ruimten als bedrijfskeukens.

Kijk hier voor kleurmogelijkheden van de Strizo Troffelvloer DECO

Kijk hier voor kleurmogelijkheden van de Strizo Troffelvloer INDUSTRIEEL

MONSTERAANVRAAG
VRAAG MONSTER AAN
MONSTER AANVRAGEN TROFFELVLOER

Voor het verzenden van een monster hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Vul geldige gegevens in, u ontvangt het monster per post.

SYSTEEMINFORMATIE
OPBOUW
Strizo EP 110 Epoxy primer MSDS A comp. MSDS B comp.
Strizo troffelmassa incl. Strizo EP 280 bindmiddel MSDS A comp. MSDS B comp.
Strizo EP 380 sealmassa MSDS A comp. MSDS B comp.
Strizo PU 715 transp. mat topcoating MSDS A comp. MSDS B comp.
OPTIES

De epoxy troffelvloer is er in verschillende uitvoeringen, variërend van puur industrieel tot uitermate decoratief.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Een Strizo Troffelvloer bestaat uit onderstaande producten. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Klik op een product om meer informatie te zien over het desbetreffende product. Klik op de onderste knop om alle producten te bekijken.